ГоловнаЕкономікаБізнес

ГПУ повідомила про результати обшуків на "Новій пошті"

Вилучено документи про фінансово-господарську діяльність, підозри не повідомлялися.

ГПУ повідомила про результати обшуків на "Новій пошті"
Фото: Сергей Нужненко

Генеральна прокуратура не повідомляла про підозру співробітникам "Нової пошти" і споріднених підприємств після проведених у п'ятницю обшуків.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у фейсбуці.

"Досудове розслідування триває, повідомлення про підозру не складалися і запобіжні заходи не обиралися", - написала вона.

За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено документи про фінансово-господарську діяльність ТОВ "Нова Пошта" та споріднених підприємств і готівкові грошові кошти, які не враховані й не оприбутковані в касі та в бухгалтерських документах.

Досудове слідство проводиться за фактами кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) і частиною 3 статті 212 (ухилення від сплати податків, зборів) Кримінального кодексу.

"Нова пошта" - це заснована 2001 року українська компанія, що забезпечує сервіс експрес-доправлення документів, вантажів і посилок для фізичних осіб і бізнесу.

Мережа "Нова пошта" складається з більше ніж 2300 відділень, понад 1400 поштоматів для видачі/прийому посилок і 40 сортувально-перевантажувальних терміналів.

Загальна кількість співробітників компанії перевищує 23 000 чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram