ГоловнаЕкономікаБізнес

Швейцарські чоловічі годинники - еталон стилю і якості

Не дарма кажуть - надійний, як швейцарський годинник. І це абсолютно виправдане порівняння. Адже вироблені в Швейцарії наручні годинники є загальновизнаним еталоном якості та стилю.

Укотре переконатися в цьому можна, відвідавши сайт інтернет-магазину ювелірних виробів, елітних подарунків і брендової біжутерії Gold.ua. Тут ви знайдете найрізноманітніші годинники від швейцарського виробника.

Вибір? Простий і комфортний!

Роздумуючи про те, яким подарунком порадувати близьку людину, кожен мріє вибрати презент, який був би не тільки приємним, але і корисним. Цим сподіванням цілком і повністю відповідають чоловічі годинники. Залишилося лише визначитися, якій моделі віддати перевагу.

Каталог сайту Gold.ua створений таким чином, щоб зробити вибір простим, комфортним і цікавим. Задавши необхідні параметри, за допомогою спеціальних фільтрів можна звузити коло пошуку, тим самим оптимізувавши його.

Швейцарська надійність у всіх можливих варіантах

Від чого відштовхуватися при виборі швейцарських чоловічих наручних годинників?

  • Ціна. Не треба думати, що це неймовірно дорога покупка. Можна вибрати відмінні годинники в ціновому діапазоні від 2500 до 5000 гривень. І не варто хвилюватися, що їх якість буде сумнівною. Багато відомих брендів роблять ставку саме на демократичні доступні моделі. Такі годинники чудово підходять молодим сучасним чоловікам, яким не потрібні дорогі аксесуари, оскільки вони і так упевнені в собі на всі сто.

  • Бренд. В асортименті інтернет-магазину - продукція десятків відомих (і поки не дуже) в Україні годинникових торгових марок. Якщо ваша мета - здивувати і вразити, а бюджет не обмежений, то ніщо не заважає зупинити вибір на чудових Chopard, фантастичних Rado або Zenith. Такий подарунок гарантовано оцінять по достоїнству. Більш демократичні ТМ пропонують не менш якісні годинники. Жоден чоловік не встоїть перед виробами динамічного і спортивного бренду Swiss Military, елегантною продукцією Adriatica, Grovana, Candino.
  • Матеріали і механізм. Швейцарські годинники славляться надійністю і довговічністю. Купуючи таку річ, ні секунди не сумніватиметеся, що вона прослужить довгі роки. Адже швейцарські механічні годинники, незалежно від бренду і вартості, - це завжди неперевершена якість. Але й сучасні кварцові аналоги також заслуговують довіри (недарма вони жваво тіснять «механіку»). Найпопулярніший матеріал корпусу швейцарських чоловічих годинників - високоякісна сталь. У більш дорогих моделях використовується золото різних відтінків, полімер PVD, кераміка, титан і так далі. Шкіра і сталь - найпоширеніші матеріали для ремінця. Скло буває сапфірове і мінеральне.
  • Функціонал. Окрім вимірювання часу, швейцарський годинник має у своєму розпорядженні широкий спектр додаткових функцій: вічний календар, подвійний час, хронограф, підсвічування тощо.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram