ГоловнаЕкономікаБізнес

Абромавичус став незалежним директором Спілки українських підприємців

Екс-міністр економіки знайшов нову роботу.

Абромавичус став незалежним директором Спілки українських підприємців
Фото: panoptikon.org

Колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса призначено незалежним директором Спілки українських підприємців.

Про це повідомила прес-служба Спілки.

"Участь Абромавичуса в діяльності СУП посилить позиції спілки у формуванні законотворчих ініціатив, спрямованих на поліпшення бізнес-клімату в Україні, сприятиме отриманню зворотного зв'язку між членами ради директорів СУП і всіма стейкхолдерами і дасть додаткову незалежну експертизу про діяльність спілки", - наголошено в повідомленні.

Спілка українських підприємців об'єднує понад 430 компаній з усієї України.

Нагадаємо, у квітні Абромавичус очолив наглядову раду Української академії топ-менеджменту.

У лютому минулого року Абромавичус подав у відставку з посади голови МЕРТ через відсутність підтримки і активну протидію проведеним його командою реформам. Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенко" Ігоря Кононенка в блокуванні роботи МЕРТ і здійсненні тиску.

Президент Порошенко запропонував Абромавичусу залишитися на посаді, і голова МЕРТ пообіцяв "подумати". Однак на засідання фракції БПП, на яке його запросили, міністр не прийшов, пославшись на хворобу, а пізніше заявив, що не має наміру відкликати свою заяву.

Свою роботу в міністерстві він оцінив на "четвірку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram