ГоловнаЕкономікаФінанси

Популярний сервіс CashUp зможе максимально швидко надати у користування необхідну суму Новости компаний

Популярний сервіс CashUp зможе максимально швидко надати у користування необхідну суму

Найчастіше ситуація, в якій терміново потрібно отримати певні кошти, стається досить несподівано для людини. Вона не має необхідної суми і часу, щоб сидіти в банку і очікувати черги на отримання фінансової допомоги. У таких випадках актуальними стають спеціальні портали в Мережі.

CashUp якраз і є одним з таких «рятівників», що дозволяють взяти в борг на вигідних умовах суму до 3 тис. грн на максимум 65 днів. Зазначений фінансовий оператор дозволяє постійним клієнтам брати кредит до 10 тис. грн, тому періодичне користування послугами сервісу має свої плюси і дозволяє отримати певні привілеї. Чому вказаний сайт такий популярний і вигідний для користувачів? Тому що тут кожна повнолітня людина може позбавити себе необхідності виходити з дому, витрачати дорогоцінний час на дорогу в банк, очікування своєї черги і рішення про видачу або невидачу кредиту. Завдяки сервісу оформити кредит онлайн можна буквально за кілька хвилин, заповнивши заявку, отримавши рішення (5 хвилин) і грошовий переказ на карту. Погасити позичку також досить просто. Існують три актуальні варіанти: скористатися банківською картою в особистому кабінеті; сплатити кошти через будь-який банк, вказавши надані сервісом реквізити, а також ПІБ та ІПН; зробити переказ за допомогою платіжного терміналу. Варто зазначити, що однією з яскравих переваг CashUp є прозорість умов, адже тут людина відразу дізнається про всі особливості кооперації, без додаткових «підводних каменів» і неприємних моментів. Ба більше, компанія має позитивний вплив на кредитну історію людини, адже що більше людина бере кредитів і повертає їх вчасно, то більш платоспроможною вона буде визнана в банківських установах. Усі рішення про видачу коштів ухвалюються протягом 10 хвилин, а перекази здійснюються в будь-який день тижня і в будь-який час. Якщо ж через певні ситуації або «фінансові ускладнення» необхідно збільшити термін виплати, слід зв'язатися з менеджерами сервісу на сайті CashUp і обговорити можливі вирішення проблеми, що виникла.

Зазначений портал стає все більш популярним завдяки прозорості умов і значним сумам, які видаються в кредит. Задоволені користувачі радять звертатися на портал, розуміючи, що тут кожен може буквально за кілька хвилин вирішити багато фінансових проблем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram