ГоловнаЕкономікаБізнес

Ryanair почне польоти зі Львова до Берліна на місяць раніше

Авіакомпанія відреагувала на ажіотажний попит.

Ryanair почне польоти зі Львова до Берліна на місяць раніше
Фото: EPA/UPG

Авіакомпанія Ryanair (Ірландія), найбільший європейський лоу-кост авіаперевізник, має намір запустити рейс Львів-Берлін не в жовтні 2017 року, як планували, а в вересні.

Як повідомляють на сайті компанії, рейс, який планують виконувати двічі на тиждень, буде запущено раніше через високий попит з боку українських споживачів.

Компанія також повідомляє, що ціни на квиток стартують з EUR 19,99 (579 грн) для поїздок у вересні та жовтні, ці пільгові місця доступні для бронювання на сайті компанії до півночі 11 квітня.

Нагадаємо, раніше Ryanair повідомила, що в жовтні запустить рейси за чотирма напрямками з Києва та семи зі Львова. З Києва буде запущено рейси в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. Загалом планують 15 рейсів на тиждень на зазначених напрямках. Зі Львова Ryanair полетить до Лондона, Ейндховена, Берліна і Меммінгена, Кракова, Вроцлава, Будапешта.

Рейси зі Львова до Ейндховена, Лондона, Берліна, Будапешта і Меммінгена будуть здійснюватися двічі на тиждень, до Кракова і Вроцлава - тричі на тиждень. Рейси з Києва до Ейндховена і Манчестера будуть виконуватися тричі на тиждень, Стокгольма - чотири, Лондона - п'ять разів на тиждень. Загалом компанія має намір перевозити з Києва та Львова приблизно 250 тис. пасажирів щорічно.

Україна стане 34-ю країною в мережі компанії. Ryanair обслуговує понад 1,8 тис. маршрутів у більш ніж 200 аеропортах у 33 державах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram