ГоловнаЕкономікаБізнес

10 жовтня легендарний Нассім Талеб виступить у Києві Пресс-релиз

LB.ua - інформаційний спонсор події.

Уже через тиждень, 10 жовтня, в Києві пройде перший авторський семінар легендарного Нассіма Талеба, фінансового гуру і визнаного мислителя сучасності.

Семінар «Чорний лебідь: прогнозувати і перемагати у світі хаосу» буде цікавий тим, хто працює на фінансових ринках, інвестує, займається великим або середнім бізнесом. Також він буде корисний усім, хто розуміє, наскільки динамічно змінюється світ, і хоче бути успішним в умовах невизначеності. Нассім Талеб запропонував не тільки нову філософію інвестування, але й новий образ мислення. Він змінить ваш підхід до прийняття рішень, сприйняття ризиків, прогнозування та планування, погляд на глобальні економічні та політичні процеси, розповість про основи теорії «Чорний лебідь» і поняття «Антикрихкість». Семінар збере 500 осіб зі сфери економіки, політики, бізнесу.

До думки Талеба прислухаються світові топ-менеджери і політики. Він консультував Девіда Кемерона на посаді прем'єр-міністра Великої Британії, читав лекції в NASA, в найбільших банках і фінансових установах світу, включаючи МВФ. Проводить сотні семінарів по всьому світу і через тиждень уперше виступить в Україні перед широкою аудиторією: «Для мене велика честь приїхати до Києва цієї осені. Я розповім про те, як приймати рішення в нестабільному світі, який ми не розуміємо повністю, яких помилок ми припускаємося і які раціональні підходи до їх вирішення», - сказав Нассім Талеб у відеозверненні до учасників семінару.

Семінар розрахований на цілий день і включає три тематичні блоки, автограф-сесію, а також вечерю зі спікером. На живе спілкування з залом відведено півтори години. Модератором сесії «Питання-відповідь» стане Валерій Пекар, відомий громадський діяч, співзасновник платформи «Нова країна», викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи.

Програма:

  • Антикрихкість. Що таке «Кластер». Як отримати вигоду з хаосу.
  • Роль підприємництва та інновацій. Механізм опціональних проб і помилок.
  • Чорний лебідь. Проблема прогнозування. Труднощі рідкісних явищ і їх рішення.
  • Попрощайтеся з життєвим досвідом при прийнятті рішень. Сесія «Питання-відповідь».
  • Автограф-сесія.
  • Вечеря зі спікером (для власників Premium-квитків).

Семінари Нассіма Талеба заборонено знімати на відео. Ви станете володарем унікальних знань, почуєте стратегію і тактику захисту від непередбачуваних явищ з вуст самого автора гучної теорії «Чорний лебідь». «Нассім Талеб, безперечно, один із найяскравіших мислителів сучасності. Його ідеї захоплюють мільйони людей по всьому світу. Нас чекають сім годин концентрації думок і практик, які змінять розуміння сучасного світу і образ мислення», - сказав Валерій Омельченко, творець HUB 4.0 і організатор семінару.

До 5 жовтня діє унікальна акція: -50% на другий квиток категорії business. Подробиці на taleb.com.ua. Приєднуйтеся до головної події цієї осені!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram