ГоловнаЕкономікаБізнес

Лише два тижні до семінару Нассіма Талеба в Києві Пресс-релиз

Уже через два тижні, 10 жовтня, в Києві вперше пройде авторський семінар відомого філософа, мислителя і фінансового гуру Нассіма Талеба. Програма семінару розрахована на весь день. Гостями події стануть топ-менеджери і власники великого бізнесу, політики та експерти у сфері економіки і фінансів.

У різні роки Нассім Талеб викладав в Оксфордському, Курантовському і Массачусетському університетах, консультував Девіда Кемерона на посаді прем'єр-міністра Великої Британії, читав лекції в NASA і найбільших фінансових установах світу, включаючи МВФ. Автор численних наукових робіт, у тому числі в співавторстві з відомим математиком Бенуа Мандельбротом. Зараз Талеб працює радником хедж-фонду Universa Investments. У період волатильності ринку в серпні 2015 року теорія Талеба допомогла фонду заробити понад $1 млрд, збільшивши річну прибутковість до 20%.

На семінарі в Києві Нассім Талеб представить гучну теорію про природу хаосу і протистояння шокам «Чорний лебідь». Поділиться роздумами про антикрихкість - здатність ставати сильнішими від кожного пережитого потрясіння і отримувати вигоду з невизначеності. У програму також включено промови про роль підприємництва та інновацій, презентацію ідеї нової книги Skin In the Game, автограф-сесію та вечерю зі спікером (для власників квитків категорії Premium).

На живе спілкування легендарного Талеба із залом організатори відвели півтори години. Модератором сесії «Питання-відповідь» стане Валерій Пекар, відомий громадський діяч, співзасновник платформи «Нова країна», викладач Києво-Могилянської бізнес-школи. Питання Нассіма Талеб пролунають у тому числі і від Фейсбук-спільноти України, збір яких вже триває на сторінці заходу в соціальній мережі. Детальна програма семінару доступна на сайті події taleb.com.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram