ГоловнаЕкономікаБізнес

Директор "Хімаксу" попросив поліцію допомогти йому відбити рейдерську атаку

Територію підприємства зайняли представники охоронної фірми.

Директор "Хімаксу" попросив поліцію допомогти йому відбити рейдерську атаку

Директор ТОВ "Хімакс" Артем Шевченко (с. Крюківщина Київської обл.), який зазнав рейдерського нападу на початку цього місяця, попросив про допомогу в Національної поліції.

Як повідомляють "Українські новини", з 3 вересня 2016 року на території підприємства, що спеціалізується на утилізації конфіскованого тютюну й алкоголю, перебувають представники охоронної фірми "Д.Т.С. ЮА", які перешкоджають законним спробам колективу відновити роботу. Також за цей час з підприємства було вивезено майно, передане йому на відповідальне зберігання правоохоронними органами.

У своєму листі керівник повідомляє, що представники "Д.Т.С. ЮА" продовжують контролювати територію "Хімаксу", незважаючи на те, що договір про надання послуг із забезпечення охорони об'єктів ТОВ "Хімакс" було розірвано з компанією ще 9 вересня 2016 року ліквідатором підприємства Романом Шаргалом.

"З 3 вересня 2016 року на території підприємства перебувають працівники ТОВ "Д.Т.С. ЮА" або інші особи, які можуть бути залучені, згідно з договором про надання послуг із забезпечення охорони об'єктів від 30.08.2016, підписаного ліквідатором Шаргалом Романом Вікторовичем. Листом від 9 вересня цей договір вважається припиненим, про що повідомлено ТОВ "Д.Т.С.ЮА", - ідеться в листі.

Нагадаємо, ТОВ "Хімакс" - підприємство, яке спеціалізується на утилізації конфіскованого алкоголю і тютюну. Розташоване в с. Крюківщина Київської обл. У липні 2016 року визнано банкрутом. 3 вересня 2016 року його захопили рейдери і до сьогодні перебуває під контролем охоронної фірми "Д.Т.С. ЮА", незважаючи на розірвання з нею договору з боку ліквідатора підприємства Р. Шаргала. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram