ГоловнаЕкономікаДержава

Заступник міністра економіки Юлія Клименко йде з держслужби

"Я прийшла на 12 місяців. Минуло 14, тому мій час тут закінчився".

Заступник міністра економіки Юлія Клименко йде з держслужби
Фото: hubs.ua

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко, яка прийшла у відомство ще при Айварасі Абромавичусу, звільняється.

Про це вона сказала виданню "Новий час".

"Мій останній робочий день у міністерстві - 7 липня 2016 року. Я прийшла в уряд на запрошення міністра і відразу визначила для себе держслужбу як волонтерський проект на 12 місяців. Минуло 14, тому мій час тут закінчився, буду повертатися в приватний сектор і громадську роботу", - сказала вона.

Вона нагадала, що подала заяву про відставку відразу після того, як з міністерства пішов Абромавичус, але залишилася "завершити справи", щоб не допустити "зупинки важливих реформ".

Клименко заявила про розчарування повільними темпами реформування.

"Коли Айварас запрошував мене на держслужбу, він говорив: «Ми вже домовилися з європейцями, вони готові платити пристойні зарплати реформаторам, буде реформа державного управління, реформа Кабміну, спрощення процедури прийняття рішень». Так ось, ми тільки кілька тижнів тому затвердили стратегію цієї реформи, а її ще треба виконати, щоб отримати європейські кошти. Сумніваюся, що більшість молодих людей, яких сюди завів Абромавичус, працюватимуть у 2017 році", - вважає Клименко.

Нагадаємо, що Клименко займає посаду заступника міністра з квітня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram