ГоловнаСуспільствоПодії

Заступника міністра економіки з сім'єю побили на парковці в Переяславі

Куратор туристичної галузі постраждала під час туристичної поїздки.

Заступника міністра економіки з сім'єю побили на парковці в Переяславі
Юлия Клименко
Фото: hubs.ua

У п'ятницю, 6 травня, на парковці одного з готелів Переяслава-Хмельницького двоє чоловіків побили заступника міністра економіки Юлію Клименко, її чоловіка і старшого сина.

Про цей інцидент вона повідомила в своєму фейсбуці.

Клименко з сім'єю їздила на екскурсію в Переяслав. У якийсь момент вони заїхали на парковку готелю "Артак", щоб розвернутися. В цей час туди приїхав запаркуватися чоловік на Nissan Patrol, який пізніше назвався власником готелю. Він вирішив, що йому заважають припаркуватися, вийшов із машини і почав бити 18-річного сина Клименко.

"Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а потім і я, щоб зрозуміти, що сталося, і заспокоїти "джентельмена", до нас підбіг ще й пасажир "Ніссана" й активно підключився до нашого побиття", - написала Клименко.

Також вона повідомила "підсумки" цієї бійки. "Моя синьо-фіолетово-зелена права рука з гематомами, розірваний одяг, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна, синці і гематоми на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забій плеча, подряпини і садна по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які все це спостерігали", - зазначила Клименко.

За її даними, слідчі поліції Переяслава почали кримінальне провадження за цим фактом.

"Сюр полягає ще й у тому, що я, заступник міністра, який відповідає за туризм і категоризацію готелів, відчула всю гостинність туристичної галузі, так би мовити, на своїй шкурі", - пожартувала Клименко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram