ГоловнаЕкономікаБізнес

У справі про розкрадання на "Краснолиманській" затримано ще одну особу

Заступник гендиректора перебуває в ІТТ Краматорська

У справі про розкрадання на "Краснолиманській" затримано ще одну особу
Евгений Костенников
Фото: krasnolimanskaya.com.ua

Вугільна компанія "Краснолиманська" повідомила про затримання заступника гендиректора Євгена Костеннікова за підозрою у співучасті у розкраданнях на шахті.

"За інформацією прес-служби" Вугільної компанії "Краснолиманська", Євген Костенніков наразі перебуває в ІТТ Краматорська. Незабаром відбудеться засідання суду. Гірники мають намір їхати до Краматорська, щоб вимагати звільнення свого керівництва", - заявили на підприємстві.

Костеннікову інкримінують ті самі злочини, що і Костянтину Кисельову, який очолював підприємство у 2014-2015 роках. Його затримали раніше.

Нагадаємо, 16 жовтня 2015 року співробітники Служби безпеки України затримали генерального директора держпідприємства "Вугільна компанія "Краснолиманська" Костянтина Кисельова, а також колишнього гендиректора Олексія Козлова.

Кисельов підозрюється у заволодінні власністю ТОВ "Краснолиманська" на загальну суму майже 300 млн гривень, незаконному видобутку вугілля і підробці документів. Кисельова заарештував Краматорський міський суд із заставою 20 млн гривень.

Козлов підозрюється у розтраті державних коштів на суму близько 700 тис грн у держзакупівлях, а також 21 млн гривень у вигляді необґрунтованого переказу коштів товариству "Український лізинговий фонд". Козлова також заарештував Краматорський міськсуд із заставою 21,885 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram