ГоловнаЕкономікаБізнес

Питання корупції раніше мене особливо не цікавило, - в.о. гендиректора "Укрзалізниці"

Завгородній відхрестився від свого колишнього начальника.

Питання корупції раніше мене особливо не цікавило, - в.о. гендиректора "Укрзалізниці"
Александр Завгородний
Фото: uz.gov.ua

На Придніпровській залізниці не було корупції. Про це сьогодні на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заявив в.о. генерального директора ДП "Укрзалізниця" Олександр Завгородній, який у 2004-2005 і 2010-2011 роках займав посаду головного інженера - першого заступника начальника Придніпровської залізниці.

"Корупція була чи ні в ті роки? Ця справа була в ті роки дуже далеко від нас. Ми працювали практично весь час у полі (будували вокзал у Дніпропетровську), і нас це питання особливо не цікавило. Були завдання, які ми виконували. У нас корупції не було. Тому всі питання до Олександра Олександровича Момота, який згодом став народним депутатом і ніби є заслуженою людиною", - цитує Завгороднього РБК-Україна.

Новий керівник "Укрзалізниці" також визнав, що його сім'я має будівельну компанію, яка "зареєстрована на мого брата і на мого сина". Однак Олександр Завгородній стверджує, що вона "ніколи не працювала на залізниці".

"Я займався будівництвом великих об'єктів і за це маю звання заслужений будівельник України", - зазначив новий керівник "Укрзалізниці".

Нагадаємо, у квітні 2005 року безпосереднього начальника Завгороднього - керівника Придніпровської залізниці Олександра Момота затримали за звинуваченням у розкраданні більш ніж 70 мільйонів гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram