ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрнафту" може очолити британець, - "Нафтогаз"

У конкурсі взяли участь понад 80 претендентів з різних країн світу

"Укрнафту" може очолити британець, - "Нафтогаз"
Архивное фото
Фото: vlada.io

Публічне акціонерне товариство "Укрнафта"може очолити громадянин Великобританії, якого вибрав Номінаційний комітет Кабміну.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств (Номінаційний комітет КМУ) вибрав переможцем конкурсу громадянина Великобританії, який займав керівні посади в найбільших нафтогазових компаніях світу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що загальний досвід роботи обраного кандидата на керівних посадах у нафтогазовій галузі становить більш як 25 років.

Всього в конкурсному відборі взяли участь понад 80 претендентів з України, Великобританії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Грузії, Норвегії і Данії.

"Хочу подякувати всім членам Конкурсної комісії та Номінаційного комітету за надану допомогу у виборі кандидата на посаду голови "Укрнафти". Процес був довгим і непростим, але, сподіваюся, успішним. Наступним йде не менш цікавий етап - визначення грошової винагороди для обраного кандидата і підписання контракту", - прокоментував конкурсний відбір голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

Хочу подякувати всім членам Конкурсної комісії та Номінаційного комітету за дієву допомогу в виборі кандидата на посаду ...

Posted by Андрей Коболев on 10 Июль 2015 г.

Раніше видання "Апостроф" з посиланням на джерело повідомляло, що головою правління ПАТ "Укрнафта" став британець Марк Роллінз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram