ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін узявся за підготовку до опалювального сезону

Створена міжвідомча робоча група.

Кабмін узявся за підготовку до опалювального сезону
Фото: Макс Левин

Кабінет Міністрів створив міжвідомчу робочу групу з підготовки до забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2012/2013 років.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №508 від 25 липня.

Згідно з розпорядженням, головою робочої групи затверджено міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка.

Близнюку доручено затвердити склад групи, куди повинні увійти представники Мінрегіонбуду, Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства оборони, Державного агентства з управління державними корпоративними правами та майном, державного агентства автомобільних доріг та Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Робочій групі доручено затвердити план заходів з підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2012/2013 років.

Мінрегіонбуду доручено до початку опалювального сезону, щомісяця до 10 числа інформувати Кабмін про перебіг підготовки до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2012/13 років.

Крім того, центральним та місцевим органам виконавчої влади доручено забезпечити погашення заборгованості громадян за житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, в попередні роки Кабмін також створював міжвідомчі робочі групи з підготовки до опалювального сезону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram