ГоловнаЕкономікаБізнес

"Газпром" став партнером УЄФА

На думку експертів, вкладення в Лігу чемпіонів - це іміджевий крок.

"Газпром" став партнером УЄФА

Російський "Газпром" став офіційним спонсором Ліги чемпіонів і Суперкубку УЄФА.

Згідно з повідомленням прес-служби УЄФА, "Газпром" стане офіційним партнером Ліги чемпіонів у період із 2012-го по 2015 рік, а також Суперкубку УЄФА 2012, 2013 і 2014 років.

"Газпром" не тільки найбільша газова компанія світу, але й одна з пристрасно закоханих у футбол. Ми тривалий час підтримували футбольні клуби в Росії і Європі, а тепер будемо спонсорувати Лігу чемпіонів УЄФА - головний футбольний турнір серед клубів у Старому світі", - заявив голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

"Я радий, що "Газпром" став офіційним партнером Ліги чемпіонів на період із 2012-го по 2015 рік. "Газпром" - глобальна енергетична компанія, і на сьогодні вона здійснює поставки природного газу більш ніж у 20 країнах Європи, та й узагалі по всьому світу. Безумовно, з цього турнір отримає величезну користь. Також ми сподіваємося, що причетність до Ліги чемпіонів допоможе "Газпрому" просувати свою торгову марку на світовому ринку", - заявив своєю чергою голова UEFA Events SA, що керує комерційними операціями та займається організацією різних заходів, Девід Тейлор.

На думку фінансових експертів, вкладення в Лігу чемпіонів - це насамперед іміджевий крок.

Зазначимо, що "Газпром" серйозно витрачається на спорт. Так, він є власником петербурзького футбольного клубу "Зеніт" і хокейного СКА. До того ж, компанія виступає спонсором Російського футбольного союзу (РФС), фінансує німецький "Шальке", сербську "Црвену Звезду", а також хокейний "Авангард" і Континентальну хокейну лігу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram