У березні виробництво горілки та міцних спиртних напоїв збільшилося на 46% до 3 556 000 дал. порівняно з лютим.
Про це повідомило джерело в Кабінеті Міністрів.
Виробництво коньяку збільшилося вдвічі до 319,4 тис. дал., вина - на 71,2% до 1,3 млн дал., шампанського - в 2,1 разу до 301 тис. дал.
При цьому в першому кварталі виробництво горілки зросло на на 29,7% до 7 809 000 дав
.
Водночас в січні-березні виробництво коньяку скоротилося на 25,1% до 578,9 тис. дал., вина - на 26,1% до 2 787 000 дал., шампанського - на 2,4% до 582 тис. дал.
Нагадаємо, Forbes назвав джерела фальсифікованої горілки в Україні.