ГоловнаКультура

Померла актриса Віра Глаголєва

Глаголєва померла в 61-річному віці в Німеччині.

Померла актриса Віра Глаголєва
Фото: teatral-online.ru

Відома російська актриса і режисер Віра Глаголєва померла у 61-річному віці. Смерть спіткала Глаголєву в Німеччині, де вона відпочивала із сім'єю, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Інформацію про смерть актриси підтвердила її дочка Анна Нахапетова.

"Якщо ви дійсно любили нашу маму, просто моліться за новопреставлену рабу Божу Віру", - написала Нахапетова у своєму "Інстаграмі", попросивши ЗМІ не турбувати її сім'ю.

Офіційно причин смерті не повідомляють, анонімні джерела інформагентств кажуть, що актриса могла померти від онкологічного захворювання.

Онкологію у Глаголєвої запідозрили в березні цього року, коли вона, як повідомляли ЗМІ, потрапила в реанімацію в Москві.

Глаголєва народилася в Москві 31 січня 1956 року. Вона знялася майже в 50 фільмах, серед яких "Не стріляйте в білих лебедів", "Ті, що зійшли з небес", "У четвер і більше ніколи", "Бідна Саша". Пік кар'єри Глаголєвої припав на початок 1980-х років.

Вона також була режисером шести фільмів, працювала продюсером і сценаристом.

Останнім фільмом, режисером якого була Глаголєва, стала драма "Дві жінки", заснована на розповіді Івана Тургенєва, в якій зіграв британський актор Рейф Файнс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram