ГоловнаКультура

"Еммі"-2017: у шоу Saturday Night Live і серіалу "Західний світ" - по 22 номінації

Стали відомі номінанти на телевізійні "Оскари".

"Еммі"-2017: у шоу Saturday Night Live і серіалу "Західний світ" - по 22 номінації

У четвер вранці в Лос-Анджелесі оголосили номінантів на престижну премію "Еммі".

Як повідомляє The Hollywood Reporter, лідерами за кількістю номінацій стали шоу "Суботній вечір в прямому ефірі", яке виходить на каналі NBC, і серіал "Західний світ" телеканалу HBO - у них по 22 номінації.

На звання кращого драматичного серіалу претендують сім шоу: "Краще телефонуйте Солу", "Розповідь служниці", "Корона", "Дивні речі", "Західний світ", "Картковий будиночок", "Це ми".

У номінації "Краща комедія" - теж сім серіалів: "Атланта", "Типу чорний", "Майстер не на всі руки", "Американська сімейка", "Кремнієва долина", "Віце-президент" і "Непохитна Кіммі Шмідт".

У номінації "Кращий міні-серіал" - "Ніч вбивства", "Велика маленька брехня", "Ворожнеча", "Геній" і "Фарго".

На звання кращих актрис у своїх номінаціях претендують Елізабет Мосс ("Розповідь служниці"), Віола Девіс ("Як уникнути покарання за вбивство"), Кері Расселл ("Американці"), Еван Рейчел Вуд ("Західний світ"), Робін Райт ( "Картковий будиночок"), Ніколь Кідман і Різ Уізерспун ("Велика маленька брехня"), Сьюзан Сарандон і Джессіка Ленг ("Ворожнеча") та інші.

У номінації акторів - Ентоні Хопкінс ("Західний світ"), Боб Оденкірк ("Краще телефонуйте Солу"), Кевін Спейсі ("Картковий будиночок"), Азіз Ансарі ("Майстер не на всі руки"), Дональд Гловер ("Атланта" ), Джеффрі Тембор ("Очевидне"), Різ Ахмед і Джон Туртурро ("Ніч вбивства"), Еван Макгрегор ("Фарго"), Джеффрі Раш ("Геній"), Бенедикт Камбербетч ("Шерлок"), Альфред Моліна ("Ворожнеча"), Олександр Скарсгард ("Велика маленька брехня") та інші.

Алека Болдуїна номінували в категорії "Краща чоловіча роль" другого плану - актор часто перевтілюється в Дональда Трампа в останньому сезоні "Суботнім вечором в прямому ефірі". Номінацію отримали три актриси з шоу - Ванесса Бейєр, Леслі Джонс і Кейт Маккінон.

Керрі Фішер номінували за гостьову появу в серіалі "Катастрофа". У тій же номінації - Крістен Віг і Мелісса Маккарті за появу в "Суботньому ввечері в прямому ефірі". Маккарті створила відому пародію на Шона Спайсера, прес-секретаря Білого дому.

Церемонія вручення "Еммі" пройде 17 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram