ГоловнаКультура

Продюсер Coldplay Кен Нельсон візьме участь у форумі Selector Pro

Він візьме участь у майстер-класі і панельній дискусії.

Продюсер Coldplay Кен Нельсон візьме участь у форумі Selector Pro
Фото: Британский совет

Продюсер кількох альбомів групи Coldplay і триразовий лауреат Grammy Кен Нельсон візьме участь у професійному форумі Selector Pro, який пройде в Києві 16 і 17 червня.

Як повідомляють організатори, Нельсона заявлено як учасника майстер-класу з музичного продюсування разом з Мілошем Єлічем ("Океан Ельзи") і в панельних дискусіях.

На майстер-класі Нельсон і Єліч, які співпрацювали під час запису 8-го студійного альбому ОЕ "Земля", розкажуть про аранжування пісень, вибір тембрів і їх вплив на партії, плановість, вплив аранжування на зведення.

На другому майстер-класі, який проведе досвідчений промоутер і співзасновник Welsh Music Prize і музичного фестивалю Sŵn у Кардіффі Джон Рострон, учасники зможуть обговорити промоутування молодих виконавців.

Рострон також розповість про головні тренди британської музичної індустрії.

Ghostpoet і ONUKA поділяться досвідом досягнення успіху, а Кен Нелькон і менеджер Various Artists Еллі Джайлз розкажуть про свою практику промоутування і продюсування.

Окрема панель буде присвячена зміні споживання музики в цифрову епоху: роботу різних стримінгових сервісів, їх підлаштування під клієнта і вгадування настроїв слухачів.

Ще одна тема для дискусії - заробіток на продажу музики за допомогою комерційного використання в кіно, на ТБ, в рекламі і у відеоіграх, а також захист авторських прав на музичні твори. Учасники цих панелей - британські гості, продюсер Джамали Ігор Тарнопольський, лідер гурту "Крихітка" Каша Сальцова, співзасновник компанії BE Management Music & Publishing Григорій Фатьянов і експерти з інтелектуальної власності Дмитро Гузій і Ольга Романенко.

Окрема секція форуму буде присвячена музичним преміям і нагородам, а також тому, чи є від них користь для музичного сектора країни.

Завершиться форум DJ-сетом британця Ghostpoet.

Повна програма події - на сайті Британської ради в Україні.

Щоб узяти участь у майстер-класах, необхідно зареєструватися (Єліч і Нельсон і Рострон). Вхід на DJ-сет - за квитками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram