ГоловнаКультура

Швейцарський гурт The Souls виступить в Україні

Концерти відбудуться у Києві, Харкові та Дніпропетровську

Швейцарський гурт The Souls виступить в Україні
The Souls
Фото: ddmusic.ch

Відкриття фестивалю "Джаз Коктебель" 2015 року, гурт The Souls (ex-Undiscovered Soul) 26 березня виступить у столичному клубі Atlas.

Також заплановано концерти у Харкові і Дніпропетровську.

На рахунку The Souls понад 300 сольних концертів. Вони виступали на одній сцені з Kodaline, The 1975, Kensington і Silbermond. EP-трилогія The Souls була записана у Швейцарії, Стокгольмі, Берліні та Лондоні за участю таких відомих продюсерів, як Ronald Blood (Mando Diao) і Luk Zimmermann (Lunik). The Souls здобули тисячі шанувальників на фестивалях "Джаз Коктебель", Rock Oz'Arènes (Швейцарія), Picknick Open Loreley (Німеччина) і Gurtenfestival (Швейцарія).

Нещодавно музиканти вирішили змінити назву гурту.

"Ми вже давно почувалися The Souls - розповідає Люк Кіпфер (Luk Kipfer). - Значення назви - це шість індивідуальних особистостей і глибокий зв'язок між нашою аудиторією і нами як гуртом".

На рахунку The Souls - три EP: "Yellow" (2013), "Purple" (2014 року) і "Green" (2015), які дозволили гурту знайти власний раунд і проклали шлях для альбому "Eyes Closed", реліз якого очікується у 2016 році.

Дебютний альбом записали в Лос-Анджелесі за участю продюсера Грега Коллінза (Greg Collins), відомого роботою з U2, No Doubt та Eels.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram