ГоловнаКультура

На Книжковому Арсеналі пройде презентація книги Соні Кошкіної про Майдан

Книгу розслідувань "Майдан. Нерозказана історія" представлять 25 квітня в 16:00

На Книжковому Арсеналі пройде презентація книги Соні Кошкіної про Майдан
Фото: Катя Куницкая

У рамках 5-го літературного фестивалю "Книжковий Арсенал" відбудеться презентація книги шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія".

Презентація пройде 25 квітня о 16:00 у залі "Папір".

У книзі представлено відповіді на питання, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доправив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича на посаді президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Фрагменти з книги публікував LB.ua в матеріалах "20 лютого. Хто дав команду стріляти по Майдану?", "План знищення Майдану" і в інтерв'ю з Олександром Турчиновим.Книга "Майдан. Нерозказана історія" вийшла у видавництві "Брайт-букс" на двох мовах: російській та українській.

Після двох місяців продажів обома мовами продано понад 20 тис. екземплярів книги.

Презентації книги "Майдан. Нерозказана історія" та зустрічі з читачами пройшли в Києві, Кривому Розі, Дніпропетровську та Запоріжжі.

Нагадаємо, Книжковий Арсенал триватиме до 26 квітня. У рамках фестивалю вже пройшла серія дискусій, круглих столів, читань і презентацій. Серед них

- презентація сайту архіву українського медіа-мистецтва і презентація українського перекладу Корану.

LB.ua щодня публікує програму літературного фестивалю на наступний день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram