ГоловнаКультура

У Києві прочитають лекцію про реанімацію радянського і ностальгію за СРСР

Лекцію прочитає російський журналіст Андрій Архангельський

У Києві прочитають лекцію про реанімацію радянського і ностальгію за СРСР
Андрей Архангельский
Фото: Центр современного искусства

12 грудня в арт-просторі Mezzanine відбудеться лекція відомого російського журналіста Андрія Архангельського "Реанімація радянського: від ностальгії до пропаганди".

Про це повідомляють організатори лекції фундація Центр сучасного мистецтва.

На лекції порушать проблеми ментальності пострадянської людини, її поведінки, впливу на неї пропаганди (більше, ніж на радянську людину), а також обговорять портрет неомілітариста.

Андрій Архангельський - російський журналіст, публіцист, критик. Редактор відділу "Культура" журналу "Огонек". Друкується в "Новой газете", журналі "Искусство кино", колумніст видання Colta.ru, постійний експерт на "Эхо Москвы" і телеканалі "Дождь". Він також співпрацює з українськими ЗМІ - радіо "Ера ФМ" і "Громадським ТВ". Останнім часом займається дослідженням природи пропагандистських медіа.

Для участі в лекції потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті.

Лекція відбудеться в рамках дискусійної складової проекту ЦСІ "Культура. Завтра" і стане другою відкритою лекцією семінару культурного репортажу "Культура 3.0".

Початок лекції - о 19:00. Арт-простір Mezzanine знаходиться за адресою вул. Нижньоюрківська, 31.

Нагадаємо, 9 грудня в Центрі візуальної культури відбудеться лекція відомого американського філософа та історика культури Ганса Ульріха Гумбрехта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram