ГоловнаКультура

У Києві пройде літературна школа за участю відомих українських письменників

Лекції пройдуть 24-27 квітня

У Києві пройде літературна школа за участю відомих українських письменників

Весняна літературна школа оголошує набір учасників на лекції, які пройдуть 24-27 квітня в Києві.

Про це LB.ua повідомили організатори "Літературної школи".

Для учасників школи лекції читатимуть книговидавці, літературознавці, критики й українські письменники: Юрій Винничук, Лариса Денисенко, Оксана Забужко, брати Капранови, Ірена Карпа, Юрій Макаров, Іван Малкович, Мар'яна Савка.

У програмі Літературної школи - лекції про те, як писати якісні тексти, як відбувається творчий процес, як знайти своє місце в літературі, як знайти власний стиль, мову і тему, як створювати сюжет і героїв. Також лектори спробують окреслити основні тенденції розвитку книжкового ринку та літературної сфери, правила ефективної співпраці з видавцями і мас-медіа, а також розкажуть про те, яких помилок варто уникати авторам-початківцям.

Програма Літшколи складається з 32 годин лекційних і практичних занять. Окрім того, учасники виконуватимуть творчі завдання і братимуть участь у літературних вечорах. Щоб узяти участь у проекті, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Прийом заявок триває до 15 квітня включно. Кожен учасник оплачує організаційний збір у розмірі 600 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, обіди та роздаткові матеріали).

Весняна літературна школа відбуватиметься із 24 по 27 квітня в Музеї книги і друкарства України. З деталями проекту можна ознайомитися на сторінці Літературної школи у Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram