ГоловнаБлогиБлог Виталия Тараненко

Льодяники для виборців

Свого часу анонсовані два десятки президентських реформ від Віктора Януковича потерпіли гучне фіаско. “Існує досить серйозна проблема, і, на жаль, доводиться це визнавати, ми поки що не відчуваємо, що реформи істотно впливають на якість життя людей”, — дуже болісно вичавив із себе гарант Конституції на засіданні Ради регіонів 21 лютого цього року. Сказавши “А”, Віктор Федорович мав би озвучити запасний план “Б”

Фото: www.president.gov.ua

О диво! Першими, хто дізнався про благі наміри глави держави стали видатні жінки України. Їм “по секрету” учора було сказано про прихід “дуже серйозної соціальної програми”.

Усе закономірно: передусім почесний президент Партії регіонів Віктор Янукович за 8 місяців до парламентських виборів “завагітнів” якимись соціальними ініціативами. Вочевидь зі самим розвитком “ембріону” президентському оточенню доведеться добре пометушитися. Наразі актуально провести якомога більше фінансових ін’єкцій, щоби пересічні, обов’язково незахищені українці, зрозуміли: “економічне диво” у вигляді додаткових гривневих папірців прийшло надовго. Треба переконати й зубожілих пенсіонерів, котрі живуть на 1000 гривень — 20-30 грн щомісячно до вашої пенсії — це не випадковість, а послідовна політика уряду Миколи Азарова, а звідси усієї Партії регіонів. Невипадково великий “Я” сказав, що якийсь там МВФ, українській владі не указ, коли зайшла мова про збільшення ціни на газ для населення.

Білбордне “Тому що послідовний” нині для Віктора Януковича і Ко, як кров із носа. Будь-який крок уліво натрапляє на капкан, успішно розставлений опозицією. Залишається пригальмовувати власну турбулентність та бути у ролі паяца, роздаючи чергові льодяники напередо

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram