ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Я стану тушкою лише за однієї умови...

Останнім часом збільшилась кількість «дези» з приводу начебто тушкування депутатів від УДАРу. Так, сьогодні вранці на інтернет - порталі «ДЕЛО», Ізвестія, ЗІК, Сегодня і ще Бог знає в скількох виданнях з’явилася інформація про те, що Сергій Каплін та ще кілька депутатів від УДАРу вже написали заяву про вихід з фракції та покинуть лави партії вже на цьому пленарному тижні.

Коментую... УДАР - монолітна команда, потужна партія яка постійно розвивається, зокрема збільшуючи свої ряди у парламенті. По усій Україні до команди Кличка черга довша ніж свого часу була до мавзолею Леніна. Наша фракція у Верховній Раді – не виняток: охочих бути з нами – багато, але достойних мало. По-друге, не зважаючи на шалений тиск, спроби підкупу, Каплін ніколи не буде «тушкою» і разом із лідером УДАРу та усією великою партійною командою далі боротиметься за простого українця та Велику Україну. Можу тільки повторити слова одного відомого політв’язня: почну співпрацювати з ПР, стану тушкою лише за однієї умови: тільки після того як мене викрадуть інопланетяни, заберуть мене на свою тарілку та проведуть якісь зміни у моїх мізках, позбавивши мене памяті і розуму. Бо людина при памяті і розумі ніколи не зтаврує себе статусом "наволочі, що політично гвалтує простих людей в угоду "біло-блакитним людожерам».

За півроку ми (УДАР) зробили революцію у парламенті. По-перше, добилися «небаченого і нечуваного для головного представницького органу України» - персонального голосування. По-друге, продемонстрували нову якість політики, коли жоден з членів команди «незтушкувався», коли кожен є частиною потужного ударівського політичного моноліту».

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram