Блог Олега Дунди

Народний депутат України 9-го скликання

Олег Дунда

Освіта

Закінчив Державний інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки керівних кадрів і спеціалістів металургійного комплексу (м. Дніпро) за спеціальністю «Фінанси»

Трудова діяльність

З 2000 р. — провідний економіст банку «Україна», м. Дніпро. З 2001 року — економіст, старший економіст, керівник управління, керівником департаменту АКБ «ПриватБанк», м. Дніпро. З 2007 року — керівник проектів ТОВ «С.Ю. Десіжн», м. Дніпро. 2007 р. — директор ТОВ «B.I.D.», м. Київ.

 З 2008 року — директор ТОВ «А.В.С.», м. Київ.

Політична діяльність

У 2015 рік — кандидат у депутати Київської міської ради від партії «Відродження»

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» на парламентських виборах у 2019 році (виборчий округ № 91, м. Фастів, Макарівський, Фастівський райони, частина Києво-Святошинського, частина Сквирського районів)

На час виборів: директор ТОВ «А.В.С.», безпартійний.

Проживає в м. Києві

Член Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань будівництва та проектування.

Все записи блога
  • Безславний кінець тюрми народів Неминучий розпад російської імперії – це питання часу. І цей час Україні і Заходу необхідно витратити на ретельну підготовку цього процесу.
  • Який мир потрібен Україні «Дотискати» російську федерацію треба зараз – до повної її капітуляції та демонтажу.
  • Корупція на війні гірша за мародерство Поки всі працюють на перемогу, залишився останній фронт, де ворог не спить – корупційний.
  • «Мінськ-3»: ніколи Росія намагатиметься реалізувати власний план завершення війни або хоча б виходу з жорсткого санкційного режиму, запровадженого Заходом.
  • Про відповідальність фанатів «руського міра» Є українці, які почали називати росію ворогом тільки після 26 лютого, коли стало зрозуміло, що хвалений бліц-криг не відбувся, і потрібно терміново «перевзуватися».
  • Після перемоги Україні після завершення війни доведеться вирішувати дві важливі проблеми.
  • Україна має стати опорою безпеки Європи Європа нині шукає інструменти і партнерів для посилення своєї безпеки без фактичного збільшення власного військового потенціалу.
  • Зустріч 30-го серпня З точки зору безпеки ситуація не програна. Існує велика ймовірність, що на зустрічі 30 серпня у Вашингтоні якраз цей аспект і буде врегульований.
  • Новий політичний світ Посадовцям найвищої ланки потрібно розуміти тенденції, за якими рухаються важливі для нас країни світу. Щоб потім держава не несла втрати від непродуманих дій очільників держави.