ГоловнаБлогиБлог Олександра Аронця

Галина Герега: «З баблом до людей»

Громадські активісти провели розслідування на 215 виборчому окрузі, де проти єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції Андрія Іллєнка влада виставила мільйонерку, соратницю Черновецького Галину Герегу. З’ясувалося, що там відбувається низка порушень.

Було виявлено, що державні ЖЕК та "УкрПошта" задіяні в піарі кандидатки Галини Гереги. Активістам удалося зняти сенсаційні откровення від працівників ЖЕК:

З'ясувалося і що народну підтримку кандидат до депутатів просто купила. Як і підозрювалося, людям обіцяні гроші за розміщення агітації Гереги:

Однак на цьому адмінресурс від колишньої соратниці Черновецького Галини Гереги не закінчився. Відбувається агітація прямо в державному гуртожитку та на виборчій дільниці на території Київського національного торговельного університету:

Там же, адміністрація ВУЗу зібрала у студентів усіх курсів копії паспортів та ідентифікаційних кодів. Пояснення причин збору цих даних не було. Імовірно готуються фальшування. Також по гуртожитках КНЕУ молоді пропонують продати свій голос за 800 грн на.

Також відбувся сюжет радіо "Свобода" щодо даної тематики, його можна переглянути за посиланням.

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram