ГоловнаБлогиБлог Антона Дмитриева

Пропоную Президентові України помінятися або про Ipad’и і людей

Ще у грудні 2011 року прес-служба Президента України заявила про те, що Віктор Янукович опанував, услід за Дмитром Медвєдєвим, гаджет під назвою Ipad. Треба зауважити, що цей крок – гідний справжнього ласуна до інформації, яким хотіли і намагаються представити Віктора Януковича Дарка Чепак, Ганна Герман і увесь інформаційно-комунікативний блок АП.

Фото: Макс Левин

Однак тут знову ремарка. На жаль, Президент України стовідсотково не користується айпадом і рідко виходить в інтернет. Свідченням цього є ситуація із хакерством сайтів вищих органів влади після ситуації із ex.ua.

На жаль, якщо людина не знає і не читає ніколи свій сайт, вона не може навіть оцінити загрозу від його зламу. Також, людина, яка абсолютно далека від новітніх технологій, не переймається тим, що на офіційному сайті Глави держави серед автобіографічних відомостей немає жодної його фотографії, не кажучи вже про сімейні фотографії, які є атрибутом європейських політиків. То для чого тоді айпад, якщо ви не читаєте навіть «власну» інформацію?

А більшість студентів в Україні, Вікторе Федоровичу, навпаки, мріють і не можуть собі дозволити айпеди, тому що поки що корпорація «Apple» не має свого представництва в нашій державі і гаджети, яким Ви, нібито користуєтеся, коштує, на хвилиночку, 9 місячних студентських стипендій.

У владі всі досить сутужні, коли мова йде про якісь суперечки чи домовленості. От, наприклад, я свого часу запропонував Миколі Азарову помінятися посадами – що Ви думаєте, погодився? Аж ніяк! Або коли Дарка Чепак, Ганна Герман чи Борис Колесніков дають обіцянки щодо підтримки молоді чи молодіжних ініціатив, а потім ховаються від їх виконання? Це теж дуже сміливо і дуже по-нашому, але ж де тоді відповідальність?

Вікторе Федоровичу! Упевнений, що Ви – набагато чуйніший і добріший, ніж Микола Янович. І Ви швидше дослухаєтеся до моїх пропозицій. Я пропоную Вам помінятися – Ви мені свій айпад, а я Вам – свій ще 2002 року комп’ютер, на який я заробив власними силами. Він – нічим не гірший, а усю необхідну інформацію Вам, на відміну від мене, можуть надати прес-служба і дивне управління з питань комунікацій АП. Тим паче, якщо вони досі не забезпечили нормальний дизайн Вашого сайту, його безперебійне функціонування, зручний інтерфейс і мінімальний креатив – для чого Вам засмучуватися, продивляючись його?

Як-то кажуть, «махнемся не глядя»?

Антон Дмитриев Антон Дмитриев , Журналист, редактор, блогер, живет в Киеве
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram