Кадри вирішують усе

Друзі, в рамках конструктивної критики – очевидно що, найбільш слабка сторона нинішньої влади, це неефективна і недолуга кадрова політика (прикладів безліч).

Заради вищих національних інтересів, нашим очільникам треба себе пересилити і не призначати на відповідальні посади людей через особисту чи політичну лояльність, чи з якими психологічно комфортно.

Фото: delo.ua/Виталий Головин

Так, професійні люди бувають «колючими», можуть «вбрикнути»... Але критерій повинен бути один – професіоналізм і патріотизм!

І не правда те, що серед українців нема чесних і достойних, і нібито тому запрошують на відповідальні посади іноземців – є тисячі молодих людей з гарною освітою, які мають досвід роботи, в тому числі і за кордоном і які хочуть послужити Батьківщині, проте їх не помічають і не дають вийти на рівень прийняття рішень.

Звертаюсь, до керівників держави – приберіть кумів, сватів, партнерів з бізнесу, друзів і однокласників, запустіть соціальні ліфти, відкрийте шлях для талановитої української молоді!

Сьогодні Уряд вперше за всю історію прийняття держбюджетів, планує затвердити проект Державного бюджету на 2016 рік на неіснуючій податковій базі, ще не проголосованої у ВР так званої «податкової реформи» Мінфіну «все по 20%»!

Прогноз доходів бюджету розраховано з врахування положень цієї широко рекламованої «податкової реформи» від Яресько. Зокрема, за директивами МВФ передбачається:

- скасування спеціального режиму оподаткування сільського господарства;

- фактична ліквідація спрощеної системи оподаткування;

- продовження дії «військового збору» та оподаткування пенсій;

- можливе підвищення пенсійного віку для всіх до 62 років та скасування права на пенсію для працюючих пенсіонерів;

- індексація ставок оподаткування, визначених в абсолютних значеннях (акцизний податок, екологічний податок, рентна плата);

- підвищення ставки ПДВ на ліки;

- підвищення тарифів для населення за електроенергію протягом 2016 року на 55% і подальше підвищення тарифів на газ (75% паритету імпорту) та теплову енергію;

- запровадження плати за ліцензії на організацію та проведення азартних ігор у казино, букмекерської діяльності;

- запровадження рентної плати за видобуток бурштину...

Андрій Павловський Андрій Павловський , Експерт з питань соціальної політики
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram