ГоловнаПолітика

Харківська ОДА скоротила апарат на 20%

Подальше скорочення проведуть у департаментах адміністрації

Харківська ОДА скоротила апарат на 20%
Игорь Райнин
Фото: http://kharkivoda.gov.ua

У Харківській ОДА скоротили апарат на 20% і створили відділ внутрішнього аудиту та контролю.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Ігор Райнін.

"Перший етап оптимізації кадрової структури обладміністрації завершено. Ми перетворили структуру апарату ХОДА, скоротивши кількість співробітників на 20%. Водночас з таким скороченням ми знайшли можливість створити в апараті новий відділ - відділ внутрішнього аудиту. Його функції будуть полягати в контролі всіх фінансових переказів, які здійснюються через обладміністрацію і районні адміністрації регіону", - пояснив керівник області.

Райнін зазначив, що оптимізація структури обладміністрації продовжиться. Зокрема, скорочення чекає і департаменти Харківської ОДА: кількість співробітників у них може зменшитися на 15-30%.

"Ні швидкість, ні якість роботи обладміністрації в цілому в результаті кадрових змін не постраждають. До скорочення ми підійшли виважено і підготовлено, попередньо налагодивши і оптимізувавши управлінські процеси. Що стосується співробітників, які потрапили під скорочення штатів, то я переконаний, що такі фахівці будуть затребувані на ринку праці Харківської області. Зі свого боку ми зробимо все для того, щоб допомогти їм працевлаштуватися", - сказав голова ХОДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram