ГоловнаПолітика

У суді над Корбаном оголошено другу технічну перерву

Оголошено 20-хвилинну перерву для того, щоб захист письмово оформив відвід судді.

Новозаводський суд міста Чернігова оголосив ще одну перерву в ході засідання, на якому розглядають обрання запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану.

Як зазначає місцеве видання 0462, слухання відновилося з новим суддею Кузьміним. Адвокати Геннадія Корбана вимагають документ, який би підтверджував, що цей суддя має повноваження розглядати справу в позаурочний час.

Повідомляється, що в засіданні оголошено технічну перерву, оскільки в канцелярії суду вивчатимуть це питання.

Також, за інформацією видання, адвокати Корбана заявляють новий відвід судді через те, що він не надав усі документи, що підтверджують його повноваження на розгляд справи в неробочий час.

Оголошено 20-хвилинну перерву для того, щоб захист оформив клопотання письмово.

Раніше суд оголосив перерву на 20 хвилин для підготовки подання про відвід суддів, що розглядають обрання запобіжного заходу Корбану.

Нагадаємо, Корбана затримали в суботу, 31 жовтня. Його підозрюють у створенні організованого злочинного угруповання, розкраданні коштів в особливо великих розмірах, викраденні людей і викраденні автомобіля. Генпрокуратура має намір просити суд заарештувати Корбана.

Другому затриманому разом з Корбаном - помічнику нардепа Бориса Філатова Михайлу Кошляку - вже обрано запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без можливості виходу під заставу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram