ГоловнаПолітика

У Чернівцях стартував набір у патрульну поліцію

У місто приїхала половина Кабміну.

 У Чернівцях стартував набір у патрульну поліцію
Фото: mvs.gov.ua

Від суботи, 3 жовтня, у Чернівцях стартував набір у патрульну поліцію. Пункт прийому анкет розташований у приміщенні обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини" на вулиці Героїв Майдану, 5.

Як повідомляє місцеве видання "Від і до", зранку особливого ажіотажу в місті не спостерігалося, але охочі записатися все ж є.

До міста приїхали поліцейські зі Львова та куратор запуску поліції Мустафа Найєм. Також у місті перебувають прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який візьме участь у заходах, присвячених Дню міста, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр юстиції Павло Петренко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Наступного тижня стартує набір у поліцію Рівного і Запоріжжя. Далі на черзі Тернопіль, Кіровоград, Кривий Ріг, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Маріуполь і Суми.

Нагадаємо, що нині поліція працює в чотирьох містах: Києві, Львові, Одесі та Харкові. У грудні вийдуть на вулиці патрульні в Миколаєві, Луцьку, Ужгороді та Мукачевому, Хмельницькому та Дніпропетровську. Після нового року - в Івано-Франківську, Вінниці, Чернігові, Херсоні, Черкасах, Кременчуці, Полтаві, Слов'янську, Краматорську та Житомирі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram