ГоловнаПолітика

Мін'юст посилиться ще кількома фахівцями з Грузії

Петренко бере на роботу колишніх соратників Саакашвілі

Мін'юст посилиться ще кількома фахівцями з Грузії
Фото: www.kmu.gov.ua

Міністерство юстиції посилиться п'ятьма фахівцями з Грузії. Про це повідомив на брифінгу в Кабміні міністр Павло Петренко.

Зокрема, він підтвердив призначення заступника міністра юстиції Георгія Гецадзе, яке анонсував екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. "Я щиро радий, що Гія подав відповідні документи на отримання громадянства. Ми очікуємо в найближчі дні засідання комісії при президентові і розраховуємо на позитивне рішення, відразу після цього ухвалять відповідні рішення щодо юридичного оформлення призначення", - сказав він. Гецадзе відповідатиме за антикорупційну діяльність Міністерства юстиції.

Ще одним заступником міністра юстиції стане Джаба Ебаноїдзе, який раніше обіймав аналогічну посаду в Грузії. Він відповідатиме за реформування Державної реєстраційної служби.

Колишній начальник юридичної служби Національного бюро примусового виконання Міністерства юстиції Грузії Хатія Шелія запрошена до Мін'юсту для реформування Виконавчої служби України.

Нагадаємо, що в уряді працює також грузинський міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, заступником міністра внутрішніх справ призначена Ека Згуладзе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram