ГоловнаПолітика

Четверо солдатів загинули на Донбасі в п'ятницю

Військовослужбовці гинуть від протипіхотних мін і фугасів

Четверо солдатів загинули на Донбасі в п'ятницю
Фото: Нелли Вернер

Четверо військовослужбовців загинули і ще десять отримали поранення 21 листопада в під час бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Зокрема, за кілометр від міста Щастя зафіксовано вибух протипіхотної міни: двоє бійців сил АТО загинули, один військовослужбовець отримав численні поранення. Зараз лікарі борються за його життя.

За минулу добу зафіксовано 79 спроб атак на позиції військових. Українські артилеристи у відповідь 42 рази відкривали вогонь.

Напруженою ситуація залишається в районах Луганського, Донецького та Дебальцевського плацдармів.

У Луганській області мінометні розрахунки бойовиків працюють з території населених пунктів Сміле, Раївка, Слов'яносербськ, околиць Луганська.

У районі аеропорту "Донецьк" та сусідніх укріплених позицій сил АТО спостерігалася підвищена активність бойовиків. Поблизу населеного пункту Піски бандити зробили спробу атакувати опорний пункт одного з підрозділів. Атаку відбито. Зазнавши численних втрат, ворог відступив. Інформація про втрати бойовиків уточнюється.

На Дебальцевському напрямку бандити ведуть вогонь, використовуючи як прикриття об'єкти промислової інфраструктури та житлові масиви населених пунктів. Зокрема, вогонь відкривався з боку шахт №№2, 7, 6, а також з території Єнакієвого, Горлівки, Чорнухиного.

Поблизу Маріуполя по силах АТО здійснили чотири обстріли з мінометів. Втрат з боку сил АТО немає.

За даними штабу АТО, за минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по населених пунктах в Луганській та Донецькій областях з метою дискредитації українських військових.

Нагадаємо, один із солдатів, загиблих учора, підірвався на фугасі поблизу аеропорту Донецьк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram