ГоловнаПолітика

Детективне бюро запропонувало $30 млн за інформацію про збитий "Боїнг"

Невідомого замовника цікавлять імена тих, хто стріляв і їхніх командирів

Детективне бюро запропонувало $30 млн за інформацію про збитий "Боїнг"
Фото: EPA/UPG

Німецьке детективне бюро Wifka від імені клієнта запропонувало $30 млн за інформацію про збитий над Донецькою областю "Боїнг".

Як повідомляє сайт агентства, детективів цікавить інформація, хто збив лайнер, хто віддав наказ стріляти, хто покриває цей злочин, хто причетний і що сталося з безпосередніми виконавцями.

Замовник приватного розслідування не відомий, але наголошено, що він готовий створити для інформатора нову особистість. Повна конфіденційність гарантується. При цьому детективи радять потенційним інформаторам дотримуватися максимальної обережності і не відправляти інформацію поштою або телефоном без попереднього узгодження. Контактна інформація для зв'язку з детективами є на сайті Wifka.

Грошова винагорода зберігається в Цюриху і може бути виплачена там або в іншому нейтральному місці, яке вкаже інформатор.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збили 17 липня на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. В результаті авіакатастрофи загинули всі 298 людей, які перебували на борту. Більшість пасажирів - близько 200 - були голландцями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram