ГоловнаПолітика

МВС показало відео спішного вивезення "Бука" до РФ

СБУ і МВС оприлюднять ще більше доказів, що "Боїнг" збили бойовики

МВС показало відео спішного вивезення "Бука" до РФ
Фото: Скриин-шот с видео

Підрозділи прихованого спостереження МВС у п'ятницю о 4.50 ранку зафіксували тягач із завантаженим гусеничним ракетним комплексом, що рухається у напрямку через Краснодон, в бік кордону з Російською Федерацією.

Про це написав голова МВС Арсен Аваков у "Фейсбуці"

"На відеозаписі видно, як розчохляють ракети. Дві ракети на місці - середня не проглядається. Триває аналіз цієї та іншої зібраної інформації. Імовірно, це саме той ракетний комплекс "Бук", який вчора вистрелив по цивільному літаку Амстердам - Куала-Лумпур", - зазначив він.

"Злочинці намагаються приховати сліди цього жахливого злочину. Не вдасться. СБУ та МВС України зібрали вже, і збирають ще більше неспростовних фактів і доказів, що вказують на авторів цієї трагедії з терористичної організації ДНР/ЛНР та її російських путінських покровителів. За результатами розслідування подій МВС опублікує повний звіт з інформації. Цей фрагмент вважаю за необхідне опублікувати негайно", - додав міністр.

Нагадаємо, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що малайзійський пасажирський літак збили терористи ДНР із зенітно-ракетної установки "Бук-5М". СБУ також оприлюднила перемовини терористів про переправлення ЗРК "Бук".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram