ГоловнаПолітика

Партії Кличка та Порошенка підуть на вибори Київради одним списком

Технологія формування єдиного списку на виборах до Київради ще обговорюватиметься

Партії Кличка та Порошенка підуть на вибори Київради одним списком
Фото: EPA/UPG

Партії ”УДАР” та "Солідарність" однією командою братимуть участь у виборах депутатів Київради  25 травня.

Про це заявив народний депутат від "Удару" Павло Розенко, повідомили в партії.

”Ми підтримали висунення Петра Порошенка на посаду президента України, ми спільно висуваємо кандидатом в мери Києва Віталія Кличка", - сказав він.

У той же час, за словами Розенка, технологія формування єдиного списку на виборах до Київради ще буде обговорюватися.

"У нас ще є час. Але, швидше за все, це все ж буде список "УДАРу". Ми зробили перший крок, щоб об'єднати країну. Ми йдемо до Київради єдиною командою. Ми показали всьому суспільству, що в цей небезпечний для України час всі демократичні сили повинні об'єднатися", - зазначив Розенко.

За словами Розенка, кампанія з виборів президента України, мера столиці і Київської міської ради повинна бути направлена на об'єднання зусиль усіх демократичних політичних сил для стабілізації ситуації в країні та відновлення довіри до нової, легітимно обраної влади.

"Сьогодні перевага Віталія Кличка очевидна, але наша основна мета - зафіксувати вже в першому турі досить впевнену і переконливу перемогу Кличка, рівень довіри до якого має подолати позначку 50%", - сказав Розенко.

Нагадаємо, в суботу, 5 квітня, в Києві стартувала виборча кампанія з позачергових виборів київського міського голови та депутатів столичної міської ради, які відбудуться в один день з президентськими виборами - 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram