ГоловнаПолітика

Від генералів і офіцерів Генштабу вимагають підписати звернення до Януковича з проханням "навести лад"

У Генштабі наразі не всі готові підписати цей документ

Від генералів і офіцерів Генштабу вимагають підписати звернення до Януковича з проханням "навести лад"
Фото: president.gov.ua

Офіцерів Генерального штабу Збройних сил України сьогодні кілька разів збирали на наради, вимагаючи підписати звернення до Головнокомандувача ЗСУ, президента України Віктора Януковича.

Про це LB.ua повідомило інформоване джерело.

За словами співрозмовника LB.ua, збори проводив заступник начальника Генштабу генерал-лейтенант Юрій Думанський, який вимагав, щоб всі присутні одностайно підтримали звернення до Віктора Януковича.

У тексті звернення, який зачитували на зборах, йдеться про те, що "військовослужбовці стурбовані ситуацією, що склалася в країні, і просять Головнокомандувача вжити дієвих і невідкладних заходів для наведення ладу, збереження країни, і запобігання в подальшому екстремізму".

Як стверджує співрозмовник LB.ua в Генштабі наразі не всі готові підписати це звернення.

Нагадаємо, раніше в Штабі національного опору заявили, що володіють інформацією про підготовку до запровадження надзвичайного стану.

"У розпорядження Штабу національного опору надійшла інформація про те, що до військових частин по всій Україні направлена телеграма "Буран" (термінова), за підписом в.о начальника Генштабу міністерства оборони генерал-лейтенанта Думанського", - сказано в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram