ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

За час виборів у Луганській області 27 разів відключали світло

Всі випадки оперативно усувалися в середньому протягом 15 хвилин, зазначив заступник голови облдержадміністрації.

За час виборів у Луганській області 27 разів відключали світло
Эдуард Лозовский
Фото: dl.lg.ua

Під час виборів світло на території Луганської області відключалося 27 разів. Але влада стверджує, що всі випадки відключень електроенергії усувалися оперативно і на роботу виборчих дільниць істотно не впливали.

Про це заявив перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Едуард Лозовський на прес-конференції "Про перебіг проведення виборів народних депутатів України в Луганській області", пише УКРІНОФРМ.

"Протягом доби світло на території Луганщини відключалося 27 разів - з технічних причин. Це істотно менше, ніж у звичайні будні дні. Тому що, починаючи з п'ятниці, ЛЕО мобілізувало весь свій склад, всі свої чергові бригади, відкликало людей з відпусток. Органи місцевого самоврядування допомагали автотранспортом. Мета була тільки одна - максимально запобігти ситуаціям, коли на виборчих дільницях відсутня електроенергія", - уточнив Едуард Лозовський.

Також він підкреслив, що всі випадки відключень оперативно усувалися, причому середній термін усунення неполадок становив 15 хвилин.

"Це відмінний показник, якого вдалося домогтися завдяки колосальному напруженню всіх сил", - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram