ГоловнаПолітика

Путін відвідає фінальний матч ЧЄ-2012 з футболу

У разі виходу збірної Росії у фінал.

Путін відвідає фінальний матч ЧЄ-2012 з футболу
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін відвідає фінальний матч чемпіонату Європи з футболу 2012 року, якщо збірна Росії потрапить у фінал.

Про це сказав посол у Росії Володимир Єльченко журналістам у Москві (Росія).

Єльченко зазначив, що, за наявною в нього інформацією, календар ігор ЧЄ-2012 з футболу складено так, що збірна Росії в разі виходу з групи гратиме в Україні не раніше фіналу.

"Я абсолютно впевнений, що президент Росії буде присутній на фіналі, якщо на нього потрапить збірна Росії, якщо не потрапить, то це вже більше не політика, а інтерес до футболу", - сказав він.

При цьому посол зазначив, що запрошення відвідати ЧЄ-2012 з футболу керівництву Росії або вже передано, або передадуть найближчим часом.

Крім того, він повідомив, що Україна готова до збільшення потоку росіян, які перетинатимуть державний кордон під час ЧЄ-2012 з футболу.

Нагадаємо, раніше низка європейських політиків висловилася за бойкот ЧЄ-2012 з футболу в Україні через незадовільний, на їхню думку, стан демократії в країні, зокрема, через переслідування колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram