ГоловнаПолітика

До бойкоту Євро-2012 закликають політики з подвійними стандартами, - ПР

На думку регіонала, на сьогодні немає ніякого бойкоту Євро-2012.

До бойкоту Євро-2012 закликають політики з подвійними стандартами, - ПР
Фото: http://obozrevatel.com

Заяви європейських політиків про бойкот чемпіонату Європи з футболу-2012 в Україні є свідченням застосування подвійних стандартів до держави.

Про це заявив депутат ВР, заступник голови комітету парламенту з закордонних справ Леонід Кожара - йдеться в повідомленні прес-служби Партії регіонів.

"Президент Польщі Броніслав Коморовський нагадав, що в Європейському Союзі були випадки, коли вищих посадових осіб держав притягували до кримінальної відповідальності, але ЄС при цьому не давав жодних коментарів. Президент Польщі чітко дав зрозуміти, що стосовно України використовують подвійні стандарти", - цитує прес-служба депутата.

Він висловив думку, що сьогодні про бойкот чемпіонату не йдеться.

"Нині немає ніякого бойкоту Євро-2012. Є заяви окремих політиків з країн Євросоюзу про те, що вони не планують їхати на єврочемпіонат в Україну. Це їхнє особисте рішення", - вважає депутат.

Кожара зазначив, що Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) уже констатувала готовність України до чемпіонату і висловив сподівання, що організація не змішуватиме цей захід із політикою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram