ГоловнаСвіт

Колишній британський віце-прем'єр став співробітником Facebook

Вперше політика такого рангу призначено на керівну посаду в компанії.

Колишній британський віце-прем'єр став співробітником Facebook
Фото: Википедия

Компанія Facebook призначила колишнього британського віце-прем'єр-міністра менеджером відділу зі зв'язків з громадськістю, повідомляє Reuters.

"Компанія Facebook Inc (FB.O) найняла колишнього віце-прем'єр-міністра Великобританії Ніка Клегга, який очолить відділ глобальних комунікацій, зробивши його найвищим за рангом європейським політиком, який коли-небудь займав провідну посаду Силіконової долини", - йдеться в повідомленні.

Призначення збіглося за часом зі скандалами і розслідуванням в щодо російської "фабрики тролів" і впливом російських агентів на результати виборів президента в США в 2016 році. Засновник соціальної мережі Марк Цукерберг на слуханнях в Сенаті США назвав зволікання з розпізнаванням російського втручання у вибори "однією з найбільших неприємностей за час керівництва компанією".

Нік Клегг - британський політик, лідер ліберальних демократів з 2007 по 2015 роки, колишній віце-прем'єр-міністр Великобританії. Походить з відомого роду Закревських, у яких був родовий маєток в містечку Березова Рудка Полтавської області.

Раніше повідомлялося, що соціальна мережа Facebook відкрила вакансію зі зв'язків з громадськістю в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram