ГоловнаСвіт

Facebook шукає фахівця для роботи з українською аудиторією

Співробітник найбільшої соцмережі буде моніторити законодавство і співпрацювати зі ЗМІ та владою.

Facebook шукає фахівця для роботи з українською аудиторією
Фото: facebook

Соціальна мережа Facebook відкрила вакансію спеціаліста зі зв'язків з громадськістю в Україні. Відповідне оголошення опубліковано в соціальній мережі.

"Оскільки Facebook став частиною повсякденного життя сотень мільйонів людей у всьому світі, політики багатьох країн, природно, хочуть поговорити з нами, і ми хочемо поговорити з ними. Команда Public Policy управляє цим спілкуванням - обмінюючись інформацією про продукти та діяльність компанії, відповідаючи на запити політиків і органів регулювання, роблячи внесок у політику регулювання в інтернет-секторі", - сказано в мотиваційній частині оголошення.

"Фейсбук" шукає "співробітника з глибоким знанням політичної та регуляторної динаміки в Україні", а згодом і в інших східноєвропейських країнах. Цей співробітник буде працювати в польському офісі компанії.

Серед першорядних завдань "співробітника з питань України" - моніторинг законодавства та нормативних питань, а також консультації щодо політичних завдань, включаючи публічні презентації, співпраця із засобами масової інформації та співробітництво у формуванні державної політики щодо ЗМІ.

Відкриття вакансії може бути пов'язане з недавніми скандалами і розслідуванням про російську "фабрику тролів" і вплив російських агентів на результати виборів президента в США 2016 року. Засновник соціальної мережі Марк Цукерберг на слуханнях у Сенаті США назвав зволікання з розпізнаванням російського втручання у вибори "найбільшою прикрістю за час керівництва компанією".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram