ГоловнаСвіт

Німеччина екстрадувала в Болгарію підозрюваного в убивстві журналістки (оновлено)

Минулого тижня Северин Красимиров погодився на прискорену процедуру правосуддя.

Німеччина екстрадувала в Болгарію підозрюваного в убивстві журналістки (оновлено)
Фото: facebook.com/Виктория Маринова

Северина Красимирова, підозрюваного в убивстві болгарської журналістки Вікторії Маринової, екстрадували з Німеччини в Софію. Про це повідомляє "Німецька хвиля".

Інформацію про вислання підозрюваного в злочині підтвердила представниця міністерства юстиції Болгарії.

20-річний болгарин Северин Красимиров, заарештований у Німеччині, погодився на прискорену процедуру, він постане перед судом протягом 10 днів.

Оновлення. Літак із Красимировим приземлився в аеропорту Софії. У зв'язку з прибуттям підозрюваного в аеропорту посилили заходи безпеки, розгорнули посилені наряди поліції, жандармерії і судової охорони. Біля самого Красимирова на борту літака перебувала охорона.

Виходячи, він ховав обличчя, затуляючи руками.

Красимирова доставлять у місто Русе, де в присутності державного або приватного адвоката йому оголосять звинувачення. Суд протягом трьох діб має обрати для нього запобіжний захід.

Спочатку Красимиров заявляв, що не збирався вбивати, ґвалтувати чи грабувати жінку. Він визнав, що вдарив невідому йому жінку в парку й кинув її в кущах. Сам він був під впливом алкоголю і наркотиків.

Раніше мати підозрюваного Надія Красимирова повідомила, що її син зізнався в убивстві, і заявила, що він є розумово відсталим.

Красимирову загрожує довічне ув'язнення без права помилування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram