ГоловнаСвіт

Українець загинув під колесами поїзда метро в Москві

Чоловікові було 39 років.

Українець загинув під колесами поїзда метро в Москві
Фото: EPA/UPG

Громадянин України загинув під колесами поїзда на станції метро "Тверська "московського метрополітену. Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на керівника прес-служби УВС на Московському метрополітені Олексія Мишляєва.

"Приблизно о 20:35 на станції "Тверська" Замоскворецької лінії Московського метрополітену стався інцидент з пасажиром, під час якого 39-річний громадянин України через власну необережність, стоячи на краю платформи, спіткнувся, втратив рівновагу і впав на жорсткий шлях під потяг, що прибував. Помітивши цю ситуацію, машиніст негайно застосував екстрене гальмування, але за інерцією поїзд наїхав на потерпілого", - розповів Мишляєв.

За його словами, поліцейські негайно викликали наряд "швидкої медичної допомоги", який після прибуття на місце констатував смерть чоловіка.

"Поліцейські опитали всіх свідків і очевидців події, в тому числі машиніста електропоїзда, які підтвердили, що падіння було з необережності самого пасажира", - додав представник поліції РФ.

Нагадаємо, раніше на станції метро "Академмістечко" в Києві 24-річний киянин кинувся під поїзд. У метрополітені тоді заявили про самогубство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram