ГоловнаСвіт

Барак і Мішель Обами підписали контракт із Netflix

Коли почнуть виходити продюсовані ними шоу, не повідомляють.

Барак і Мішель Обама підписали довгострокову угоду з Netflix на продюсування серіалів, повнометражних і документальних фільмів. Про це повідомляють у твіттері стримінгового сервісу.

"Президент Барак Обама і Мішель Обама підписали багаторічну угоду про виробництво фільмів і серіалів для Netflix, у тому числі сценаріїв, повнометражних, документальних фільмів", - йдеться в повідомленні.

Яку винагороду отримають Барак і Мішель Обама, невідомо. Коли почнуть виходити спродюсовані ними шоу, також не повідомляють.

Як пише The New York Times, Обама заявив партнерам, що не планує використовувати Netflix як платформу для полеміки з нинішнім президентом США Дональдом Трампом.

"Одні з простих радощів державної служби, що ти знайомишся з великою кількістю приголомшливих людей і можеш допомогти їм поділитися досвідом з ширшою аудиторією. Тому ми з Мішель дуже натхнені співпрацею з Netflix і сподіваємося, що будемо просувати талановитих і креативних людей, які вміють викликати емпатію, а також допомагати їм розповідати свої історії всьому світу", - цитує Барака Обаму видання Variety.

Після відходу з Білого дому Барак і Мішель Обама заснували благодійний фонд; крім того, вони займаються публічними виступами і пишуть мемуари.

У березні The New York Times повідомила, що подружжя Обам ведуть з Netflix переговори про створення серії мотиваційних шоу. За даними газети, одним із можливих варіантів співпраці була участь колишнього президента і першої леді в дискусіях на теми, яким вони приділяли увагу в Білому домі: охорона здоров'я, міграція, зміна клімату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram