ГоловнаСвіт

Пошуки зниклого в Альпах німецького мільярдера припинено

Після семи днів роботи рятувальників надії на чудесне спасіння більше немає.

Пошуки зниклого в Альпах німецького мільярдера припинено

Шансів знайти голову німецького роздрібного холдингу Tengelmann Карла-Ерівана Хауба, який пропав у Альпах на кордоні Швейцарії та Італії, не залишилося.

Про це йдеться в заяві, поширеній торговою групою в п'ятницю, 13 квітня, від імені членів сім'ї 58-річного німецького мільярдера, пише DW

Після семи днів роботи рятувальників "в екстремальних кліматичних умовах в зоні льодовикового покриву" надії на чудесне спасіння більше немає.

Хауб, один з найбагатших людей в Німеччині, 7 квітня вирушив кататися на гірських лижах в районі Малого Маттерхорна - гірського піку в Пеннінських Альпах. Мобільник Хауба перестав посилати сигнал ввечері того ж дня. Сім'я мільярдера висловила готовність надати велику фінансову суму на його пошуки. Тепер винагороду відкликано.

Карл-Еріван Хауб мав намір брати участь у змаганнях для досвідчених лижників "Льодовий патруль" (Patrouille des Glaciers), організованих швейцарською армією. До групи Tengelmann, що є однією з найбільших сімейних компаній в Німеччині, серед іншого, входить мережа будівельних магазинів Obi, сайт інтернет-торгівлі Plus.de і мережі-дискаунтери Kik і Netto.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram