ГоловнаСвіт

Обама з дружиною вестимуть власне телешоу

Формат програми ще не обрали.

Обама з дружиною вестимуть власне телешоу
Барак и Мишель Обама
Фото: EPA\UPG

Екс-президент США Барак Обама веде переговори з компанією Netflix про створення власного шоу. Про це повідомляє в п'ятницю, 9 березня, газета The New York Times з посиланням на обізнані джерела.

За інформацією співрозмовників видання, наразі переговори мають попередній характер, і формат передачі ще не визначений. Однак відомо, що обговорюється участь у шоу не тільки самого колишнього глави Білого дому, але і його дружини Мішель.

В основу передачі планується покласти "натхненні історії", які будуть висвітлювати колишній президент і його дружина. У планованому шоу Обама не збирається коментувати дії нинішнього президента США Дональда Трампа.

Головними темами передачі повинні стати проблеми, які турбували Барака Обаму під час перебування у владі: реформа охорони здоров'я, міграція, проблеми глобального потепління, виборче право. Крім того, Мішель Обама може просувати свою улюблену тему про питання правильного і здорового харчування.

"Протягом всього свого життя вони порушували історії про людей, які намагалися непомітно змінити світ на краще. Розглядаючи свої майбутні особисті плани, вони продовжують шукати нові способи допомоги тим, хто хоче поділитися своїми історіями", - заявив в інтерв'ю виданню старший радник колишнього президента Ерік Шульц.

За інформацією The New York Times, Netflix буде оплачувати колишньому президенту ексклюзивний контент, але про яку суму йде мова, наразі невідомо.

Показувати шоу Обами будуть виключно на найбільшій у світі стрімінговой платформі. За інформацією NYT, Apple і Amazon, які також володіють власними стрімінговими сервісами, зацікавлені в переговорах з Обамою про співпрацю.

Видання зазначає, що після відходу з Білого дому Обама веде "непомітний" спосіб життя, рідко виявляє публічну активність і зайнятий написанням мемуарів.

Нагадаємо, раніше Обама і Клінтон очолили рейтинг захоплення в США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram