ГоловнаСвіт

На виході із суду в Манафорта жбурнули прапором РФ з криком "Ти продаєш Америку росіянам"

Манафорт не визнав своєї провини за новими звинуваченнями.

На виході із суду в Манафорта жбурнули прапором РФ з криком "Ти продаєш Америку росіянам"
Пол Манафорт
Фото: EPA/UPG

У четвер, 8 березня, відбулося засідання суду у справі проти Пола Манафорта, колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа, фігуранта розслідування щодо втручання Росії у вибори президента США.

Манафорт не визнав себе винним у іншій кримінальній справі, порушеній проти нього офісом спецпрокурора Мюллера. Про це пише Цензор.НЕТ з посиланням на The Washington Post."Колишній менеджер президентської кампанії Президента Трампа не визнав себе винним у звинуваченнях щодо податкового шахрайства у федеральному суді штату Вірджинія в четвер, де він постав перед суддею у іншій кримінальній справі, яку порушив спеціальний прокурор, що розслідує втручання Росії у вибори 2016 року", - зазначає видання.

Суддя ухвалив рішення залишити Манафорта під домашнім арештом, а також продовжувати носити електронний браслет.

У момент, коли Манафорт виходив із суду, один з протестувальників жбурнув у нього російський прапор і прокричав: "Ось твій прапор. Прапор росіян. Зрадник... Ти продаєш Америку росіянам. Скільки ти отримуєш за це?".

Судовий розгляд суду присяжних у справі проти Манафорта заплановано на 10 липня. Очікується, що процес триватиме від восьми до десяти днів, причому присяжні заслухають 20-25 свідків.

Пол Манафорт також не визнав себе винним в іншому процесі, який веде федеральний суд у Вашингтоні. Судове засідання у цій справі призначено на 17 вересня.

Адвокати Манафорта намагаються переконати суд, що спецпрокурор Роберт Мюллер не мав повноважень порушувати справу проти колишнього менеджера кампанії Трампа з такими формулюваннями, і таким чином будувати свій захист.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram