ГоловнаСвіт

У "ВКонтакте" намагалися продавати одяг з принтами облич загиблих на борту Ан-148

Спільноти, де продавали одяг, були заблоковані.

У "ВКонтакте" намагалися продавати одяг з принтами облич загиблих на борту Ан-148
Место падения самолета Ан-148
Фото: Telegram-канал «360tv»

Російська соцмережа "ВКонтакте" відзвітувала про блокування кількох спільнот, у яких продавали одяг із символікою літака Ан-148, що розбився напередодні в Підмосков'ї.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу соцмережі.

За даними прес-служби, у "ВКонтакте" з'явилися паблік, де люди продавали одяг з принтами облич жертв авіакатастрофи. Наприклад, в одній зі спільнот пропонували купити легінси з обличчям загиблої стюардеси.

"Ми висловлюємо співчуття близьким пасажирів і екіпажу Ан-148. Паразитування на цю тему неприйнятне, наша команда модерації заблокувала такі спільноти", - зазначили у прес-службі.

Про те, що у двох пабліках почався продаж одягу з принтами облич загиблих на борту Ан-148, повідомила низка ЗМІ, зокрема Ura.ru і Life.ru. Йдеться про групу "Товары с символикой авиакатастрофы Ан-148", в якій пропонувалося купити футболку із загиблим пілотом, а також групу "Хайповый шмот", у якій пропонувалися легінси з обличчям стюардеси.

Літак Ан-148 "Саратовских авиалиний" розбився вдень 11 лютого через кілька хвилин після вильоту з московського "Домодєдово" в Орськ. На борту перебувала 71 особа: 65 пасажирів і шість членів екіпажу, усі вони загинули.

Зараз на місці авіакатастрофи проводять пошукову операцію. Уже знайдено обидві "чорні скриньки". Слідство поки що не подало основної версії авіакатастрофи. За версією Слідкому РФ, літак розбився після удару об землю, в повітрі він був цілим.

Як повідомляли раніше, Україна відправить експертів для розслідування катастрофи Ан-148 у Підмосков'ї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram